Van den Akker
Home
Downloads
Website Links
Online Boekhouden
Actualiteiten
Nieuws
Nieuwsbrief
Nieuws Archief
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Routebeschrijving
Welkom bij Van den Akker Accountants

Wij zijn een modern dynamisch accountantskantoor en al sinds 1964 een betrouwbaar begrip
in Zevenhuizen en omstreken voor onder meer:

Het samenstellen van jaarrekeningen;
Het controleren van jaarrekeningen;
(met vergunning van het AFM, óók voor middelgrote en grote ondernemingen)
Het optimaliseren van belastingzaken;
Het verzorgen van de loonadministratie;
Subsidieverklaringen.

Mensen waarderen ons niet alleen om onze vakkundige en zorgvuldige manier van werken, maar vooral omdat we abstracte cijfers kunnen vertalen naar een objectief en duidelijk beeld van de financiële situatie. We helpen u zo te overzien waar uw bedrijfsvoering en –ontwikkeling nog te verbeteren is.

Maar onze kennis, expertise en dienstverlening gaan nog veel verder. Want ook ons kleinschaliger en persoonlijker karakter wordt als een pluspunt gezien. We kennen onze klanten bij naam en weten wat er bij hen speelt. We kennen de historie en de actuele ontwikkelingen in de regio.

Daardoor zijn we in staat om u actief te informeren als we kansen of mogelijkheden voor u zien in recente ontwikkelingen of regelgeving. Persoonlijk of in onze nieuwsbrief. En daar maken onze klanten dankbaar gebruik van.

U zult merken dat onze werkwijze modern en efficiënt is. Door de korte communicatielijnen en omdat de meeste boekhoudpakketten naadloos aansluiten op onze software, kunnen we u snel en up-to-date van de juiste informatie voorzien.

Van den Akker Accountants staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Van den Akker Accountants is in bezit van de AFM-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten voor niet OOB (organisaties openbaar belang) bedrijven en instellingen. Verder zijn wij aangesloten en lid van het NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en staan daarmee onder toezicht en dienen daarmee te voldoen aan de kwaliteitseisen die mogen worden verwacht van een accountantskantoor.

Neem dus gerust contact op via telefoon of e-mail of stap gewoon eens binnen!

Nieuwsfeiten - Van den Akker Accountants